Varje dag dödas eller skadas invånare i Jemen - medan de står i köket och lagar middag till familjen, när de kör sina döttrar och söner till skolan eller tar bussen till jobbet, när de gör veckans inköp på marknaden eller arbetar på gården.
Landminor, flygangrepp, brist på mat och mediciner - listan över olika hot som sätter tusentals liv i fara i Jemen är lång. Och att dela ut nödhjälp i landet är ingen lätt uppgift.
En levande mardröm
Söderut, i och runt staden Aden, finns spår av kriget överallt. Byggnader och broar ligger i ruiner efter flygattacker, och husväggar är fullpepprade med hål av krypskyttar. Hem, skolor och sjukhus har förstörts av alla sidor i konflikten. Så många som 420 av 3 362 flygangrepp som rapporterades i Jemen förra året, träffade bostadsområden, enligt Yemen Data Project. I genomsnitt blir cirka 600 civila byggnader och platser helt eller delvis förstörda varje månad.
För fyra år sedan bodde NRC:s Malka i en av dessa byggnader tillsammans med familjen. Hon minns väldigt väl mars 2015. Det som började som en månad full av glädje och bröllopsfester blev plötsligt en levande mardröm.
Malka arbetade som engelsklärare i hemstaden Aden. En dag kom en kollega springande till klassrummet, bankade hårt på dörren och ropade: "De attackerar staden!"
– Vi evakuerade skolan, det var fullständigt kaos och skjutningar överallt, berättar hon.
En främling hjälpte henne
Under de närmaste veckorna kom kriget allt närmare Malkas hem.
– Varje dag hörde jag om hur människor dödades. Jag var särskilt rädd de tidiga morgontimmarna runt klockan fem då luftangreppen började.
Hon kommer ihåg den dagen då hon vaknade av skriken från en liten flicka i grannhuset.
– Jag sprang ut på gatan, jag hann inte ens ta på abayan eller någon sjal på huvudet. Jag sprang för livet och gatorna var fulla av folk. Jag fruktade att min sista stund var kommen. Röda blixtar från luftangreppen slog över himlen.
Malka och hennes mamma sprang så fort de kunde. Till slut nådde de ett hus och de som bodde där bjöd in dem. Där stannade de till nästa morgon.
En främling hjälpte Malka den dagen. Nu är det hon som hjälper andra.
"Jag sprang för livet och gatorna var fulla av folk. Jag fruktade att min sista stund var kommen. Röda blixtar från luftangreppen slog över himlen."Malka Mohammed, NRC
Kom fram med hjälp trots farorna
Som utbildningsassistent är hennes jobb att se till att barn som lever mitt i konflikten fortfarande kan gå i skolan. I Jemen reparerar och bygger NRC upp skolor som har förstörts i attacker. Vi delar ut skolväskor, böcker, skrivblock och pennor, utbildar lärare och organiserar skolluncher.
– Vi har inte råd att låta utbildning gå förlorad i Jemen. Om vi gör det kan vi förlora en hel generation, säger Malka. Utbildning är så viktigt, och det är därför som vi hjälper barn och ungdomar att skapa ett bättre liv för sig själva och en framtid.
Men det är ingen lätt uppgift, så länge som de människor vi hjälper lever mitt i konflikten, med ett ständigt hot från landminor och attacker. Dessutom i områden som man bara når genom ett oändligt antal vägspärrar som gör bilfärden lång och farlig.
Dödshot överallt
När man kör bil i Jemens konfliktutsatta områden utgör även himlen ovanför dig och marken du kör på ett dödligt hot. Att ta på säkerhetsbältet är bara en liten del av alla försiktighetsåtgärder du måste vidta. Till exempel har alla NRC:s bilar en stor logotyp på taket, som syns tydligt ovanifrån, för att förhindra att bilen blir ett mål för luftangrepp. Förarna måste alltid hålla sig på huvudvägarna, och när de kör på landsvägar måste de följa spåren från andra bilar som har kört där innan dem.
Förklaringen är enkel – med jämna mellanrum sprängs bilar och människor i bitar av landminor eller odetonerade bomber som ligger väl gömda i sanden.
Jemen beskrivs som "det glömda kriget" och "världens värsta kris", men för Malka och över hundra av NRC:s medarbetare representerar landet mer än dessa dystra rubriker. Det är deras hem, den plats där de föddes och växte upp, där de gick i skolan och där de nu går till jobbet varje dag för att ge rent vatten, kontantstöd, skyddande tak över huvudet och utbildning till sina medborgare.